تخت بیمارستانی تختی است که فراهم کننده شرایط استراحت بیمار در طول 24 ساعت می باشد. تخت بیمارستانی جزء لوازم اصلی بیمارستان ها و مراکز درمانی می باشد. با گسترش تکنولوژی هر روز انواع جدیدی از تخت های بیمارستانی به بازار عرضه می شود.
تخت بیمارستانی شکن دار
تخت بیمارستانی شکن دار توسط کنترل های دستی و برقی قابلیت جابه جایی در نواحی مختلف را داشته و اصطلاحا به آن ها تخت های شکن دار برقی و مکانیکی گفته می شود. در تخت بیمارستانی برقی به راحتی تنها با فشردن یک دکمه توسط پرستاران یا همراهان بیمار، شکن در حالت های مختلفی نسبت به نیاز بیمار قرار می گیرد. این تخت ها دارای رویه های قابل شستشو و ضدعفونی می باشند. شکن توسط الکتر.موتور و بازوهای مکانیکی قابلیت تنظیم ارتفاع دارند.
تخت های شکن دارای به سه دسته تخت تک شکن، تخت دو شکن و تخت سه شکن در هر دو نوع تخت مکانیکی و تخت برقی تقسیم بندی می شوند. با آگاهی از تفاوت و مزایای انواع تخت بیمارستانی شکن دار و نحوه تغییر شکن می توان تصمیم درستی برای خرید گرفت.
تخت بیمارستانی سه شکن
در این مدل تخت شاهد سه شکن در نواحی مختلف تخت می باشیم که توسط کنترل برقی یا هندل های دستی می توان شیب بالا تنه را برای انجام فعالیت های روزانه بیمار تنظیم کرد.همچنین توسط این دو کنترلر قابلیت تنظیم شیب ران پا و بالا آمدن ساق پا امکان پذیر می باشد. تخت های بیمارستانی سه شکن از جمله تخت های پیشرفته برقی بوده و برای مراقبت های طولانی مدت از بیماران در منزل و یا مراکز درمانی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع تخت ها برای بیمارانی که مشکل حاد حرکتی و یا دچار سکته و یا کهولت سن و دچار شکستگی لگن شده اند و نمی توانند به هر علتی حرکت کنند مناسب می باشد.
از نمونه تخت سه شکن تجهیزات پزشکی صحرائی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تخت بیمارستانی سه شکن برقی – کد 101
تخت بیمارستانی سه شکن برقی – کد 102
تخت بیمارستانی سه شکن مکانیکی – کد 103
تخت بیمارستانی سه شکن مکانیکی – کد 104
تخت بیمارستانی سه شکن مکانیکی – کد 105
تخت بیمارستانی سه شکن مکانیکی – کد 106
تخت بیمارستانی دو شکن
تخت دو شکن نسبت به تخت سه شکن از امکانات کمتری برخودار بوده و تنها دارای قابلیت تنظیم ارتفاع در ناحیه زیر کمر و قسمت زیر پا را دارد. در این مدل هم تنظیم ارتفاع هم به صورت برقی و هم به صورت مکانیکی انجام می شود .
تخت دو شکن به طور کلی برای بیمارانی طراحی شده که مشکل شکستگی زانو به پایین دارند و یا باید به هر علتی پاهای خود را آتل یا گچ بگیرند و هیچ زاویه ای بین مفصل ران و زانو ایجاد نمی شود و به طور کلی می توان گفت که زانو هیچ زاویه ای ندارد. این نوع تخت ها دارای بستر فلزی محکم بوده و تحمل وزن بیماران سنگین را خواهند داشت. تخت بیمارستانی دو شکن هم دارای چرخ های فلزی برای سهولت در جا به جایی می باشند.
از تخت بیمارستانی دو شکن تجهیزات پزشکی صحرائی دیدن فرمایید.
تخت بیمارستانی تک شکن
این مدل نسبت به دو مدل قبلی ابتدایی تر بوده و قابلیت های کمتری دارد تخت های تک شکن از جمله تخت های پر استفاده در بیمارستان ها بوده و با توجه به نیاز بیماران در دو مدل لگن خور و ساده تولید می گردند. این تخت ها تنها قادر به تغییر زاویه در ناحیه سر بیمار می باشند. تخت های تک شکن دارای پایه های ثایت فلزی بوده که در قسمت زیر این پایه ها چرخ های فلزی جهت جا به جایی تخت ها نصب گردیده اند. تغییر حالت در این نوع تخت ها توسط اهرم های دستی صورت می گیرد. رویه این نوع تخت های بیمارستانی از جنس توری فلزی بوده و در قسمت تاج این تخت ها MDF به کار رفته است. تخت های تک شکن به دلیل قیمت مناسبشان فروش بیشتری دارند.در تخت تک شکن قسمت زیر سر از زاویه 0 تا 80 درجه تغییر پیدا می کند.
از تخت بیمارستانی یک شکن تجهیزات پزشکی صحرائی دیدن فرمایید.
مکانیزم تغییر شکن در تخت بیمارستانی برقی
در تخت برقی، محرک تغییر شکن، جک های خطی و در بعضی از موارد خاص نیز جک های ستونی هستند. در واقع وظیفه هر موتور تخت برقی، به حرکت درآوردن شکن مخصوص خود بوده و در صورتی که این تخت ها دارای قابلیت تنظیم ارتفاع باشد یک موتور نیز وظیفه تنظیم ارتفاع را به عهده دارد.
ویژگی های تخت شکن دار برقی
- دارای قابلیت استفاده همزمان از تمامی پوزیشن ها
- دارای قابلیت تنظیم توسط خود بیمار
- راحتی تنظیم کردن ارتفاع و شکن برای پرستاران و همراهان بیمار
- سهولت استفاده پرستاران از این تخت ها
- مناسب جهت بیماران دارای وزن بالا
- قابلیت جا به جایی شکن ها تا وزن 250 کیلوگرم
مکانیزم تغییر شکن در تخت بیمارستانی مکانیکی
در این تخت ها مکانیزم حرکتی توسط هندل های دستی انجام می شود و بسته به تعداد شکن، تعداد هندل ها متفاوت است.
بنا به نیاز بیمار ممکن است از تخت بیمار در انواع تک شکن، دو شکن و سه شکن در منزل یا بیمارستان استفاده شود. از وجود شکن یکی از موارد تفاوت تخت بیمارستانی و معمولی می باشد که در صورت انتخاب درست تعداد شکن، استراحت راحت تری برای بیمار فراهم می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت بیمارستانی و تخت بیمارستانی برای منزل، آشنایی با تخت بیمارستانی صحرائی، انواع تخت بیمارستانی صحرائی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید برای اطلاع از قیمت تخت بیمارستانی با شماره 02166410796 تماس حاصل فرمایید.
انواع تخت بیمارستانی صحرایی
با سلام و خسته نباشید خدمت شما .
راهنمایی در رابطه با انتخاب تخت شکن دار نیاز دارم
بیمار ما بر اثر تصادف از قسمت لگن به پایین دچار شکستگی شده و توان حرکت ندارد
شما کدام تخت را پیشنهاد میدهید؟
سلام. برای شکستگی لگن می توانید تخت سه شکن برقی یا مکانیکی را تهیه کنید که بهترین تخت در بازار می باشد.